Китайські за походженням, великі «для нарізання м'яса» ножі Chuka Bocho були доведені до досконалості японськими майстрами на початку 12-го століття. Впізнати їх дуже легко по великому прямокутному клинку і компактному міцному руків'ю. Ці ножі існують в декількох варіантах:
- тонкі і легкі клинки підійдуть для тонкої нарізки;
- важкі, з товстим обухом - для рубки м'яса, в тому числі досить щільного м'яса дичини, а також для швидкого і чистого відсікання голів у риби;
- середньої ваги ножі, відповідно, є компромісом між згаданими вище «крайніми» випадками.
Тим не менш, кожен з них є універсальним кухонним інструментом, котрий може різати на тонкі скибочки, рубати на великі шматки або на фарш, чистити і навіть давити в кашу (наприклад, зубчики часнику).
Широкий клинок Chuka Bocho дозволяє утримувати його пальцями другої руки під час, скажімо, шинкування капусти або нарізки великого фрукта. Так само, як в японському ножі "Накірі", гострий кут клинка можна використовувати для видалення різноманітних дефектів і пошкоджень з поверхні фруктів і овочів.
Традиційно китайські Chuka Bocho випускаються з довжиною клинка від 180 до 220 мм, з шириною клинка близько 100 мм. Маса, залежно від завдань, може коливатися від трьохсот до цілих дев'ятисот грамів! Якщо ви часто готуєте їжу в китайському або японському стилі, ніж Chuka Bocho вам стане в нагоді.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.