Прес для релоадинга MEC 600 Jr. Mark V кал. 12 (1410-10002)

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Нет в наличии
Немає в наявності
Код товару: 1410-10002
Виробник: MEC 
Відгуки: 0
14 160.00грн.
Характеристики: (Дивитись усі)
Артикул виробника
844712
Виробник
MEC 
Модель
600 Jr.Mark V 
Країна походження
США 
Опис
MEC 600 Jr.Mark V - високоякісний одноступінчатий прес спорядження для гладкоствольних патронів. Спорядження відбувається покроково, кілька "проходів":
Крок 1. При натисканні на ручку відбувається декапсюлирование отстрелянного капсуля з одночасним обтисненням спідниці гільзи. При поверненні ручки преса у вихідне положення, відбувається вилучення обтиснутої гільзи з калібрувального кільця. При відсутності необхідності в обтисканні гільзи, каліброване кільце можна зняти. Використаний капсуль потрапляє в спеціальний резервуар в нижній частині преса.
Крок 2. Капсюлирование. Новий капсуль вкладається в спеціальний отвір і відбувається повторне натискання на ручку преса для установки його в гільзу.
Крок 3. Послідовне здійснення чотирьох дій: засипання пороху; закладка прокладок і пижів; доведення їх до пороху і засипка дробу.
Допускається використання різних типів пижів: повстяних, деревно-волокнистих, пижів-контейнерів, пижів-обтюраторов, бі-пижі і т. п.
Для пороху в базовій комплектації поставляються три насипних мірки. Спочатку, зарядна планка розрахована на 32 грами дробу для 12 калібру. Опціонально можлива заміна планок
Крок 4. Нарізка дульца гільзи по типу "зірочка". За допомогою преса можна споряджати як пластмасову, так і папковую гільзу. Для якісної обтискача в пресі передбачена можливість ручного регулювання глибини продавлювання "зірочки", а так само легка заміна матриці "зірочка" на 6 або на 8 пелюсток (обидві "зірочки" поставляються в комплекті).Крок 5. Остаточне дотискання "зірочки" дожимается до дробу.
Виробник не рекомендує змінювати заводські налаштування пресів, так як їх досить для спорядження широкого спектру патронів з різними показниками. Для зміни параметрів пострілу, досить змінити марку або навішення пороху, наважку дробу, тип пижа або гільзи.
Особливості:
1. Здійснює завальцовку гільзи "зірочкою" і одночасно робить "конус" на дульце гільзи, що дозволяє використовувати патрони в будь-яких видах рушниць.
2. У заводській комплектації споряджає гільзи довжиною 70 мм та 76 мм. без додаткових наборів.
3. Працює з усіма видами і типами пижів і пиж-контейнерів.
4. Дуже швидко і дешево переробляється під будь-який інший калібр за допомогою конверсійного набору.
5. Простий в обслуговуванні, невибагливий в експлуатації.
6. Висока швидкість спорядження, дозволяє використовувати верстат не тільки мисливцям, але і спортсменам - аматорам, які щодня розстрілюють на стенді велику кількість набоїв.8. За допомогою цього верстата, Ви зможете самостійно споряджати патрони, зовні не відрізняються від заводського патрона. Внутрішні характеристики патрона і показники бою будуть відповідати тим параметрам, які Ви побажаєте, і, які необхідні для якісного бою саме Вашого рушниці. Шляхом підбору потрібного співвідношення гільзи, пороху, пижів і дробу, Ви зможете отримати ідеально якісний кучный і різкий бій .
Характеристики
Артикул виробника
844712
Виробник
MEC 
Модель
600 Jr.Mark V 
Країна походження
США 
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

У той же день при замовленні до 12:00
Сплачуйте швидко та зручно
Тільки оригінальна продукція
Прес для релоадинга MEC 600 Jr. Mark V кал. 12 (1410-10002)
14 160.00грн.
Схожі товари
Швидка доставка Швидка доставка
Доставка товару за 1-2 дня по всій країні
Гарантія якості Гарантія якості
Тільки оригінальні товари від виробника
Зручна оплата Зручна оплата
Обрыть звучний вариант оплати Вашего замовлення
Купівля в кредіт Купівля в кредіт
Можлива оплата товара (заказ) в кредіт