У житті кожної людини настає момент, коли вона хоче приготувати смачне і красиве блюдо. У деяких це бажання залишається і вони перетворюються на професіоналів, а іноді - в справжніх геніїв і творців від кулінарії.
Саме для таких, захоплених творчістю, людей були створені ножі Kasumi.
Однією з широковідомих властивостей японської культури є бажання довести до досконалості будь-який предмет або явище. Прикладом тому може служити, скажімо, чайна церемонія, меч катана, японська кухня. Ножі Kasumi - яскраве тому свідчення. Ретельно вивірена геометрія, клинок з багатошарової сталі, зручна рукоять - інструмент повинен бути красивий, витончений, але в той же час довговічний і міцний.
Ножі Kasumi призначені виключно для створення кулінарних шедеврів.
Kasumi Kuro - це японські кухонні ножі ручної роботи виробництва компанії Kasumi в місті Секі. У серії представлені кілька кухонних ножів із загальними характеристиками:
- Клинок з дамаської сталі в 32 шару і з основою з молібден-ванадієвої сталі AUS-8 для ріжучої кромки, фінішна кована обробка для запобігання прилипання відрізуваної їжі до клинка.
- Руків'я з ламінованої деревини з восьмикутним профілем і з чорним епоксидним покриттям, стійким до впливу води та хімікатів.
Kasumi Kuro Damascus Santoku - це кухонний ніж для подрібнення і нарізки. Форма клинка схожа з формою шеф-ножа, проте коротше для більш точної роботи з продуктами. Власне назва типу кухонних ножів Santoku можна перевести як "три хороших речі" або "три види використання": рубка, різка та подрібнення. І виник вид ножів сантоку, коли японські кухарі пристосували вже відомий їм шеф-ніж для потреб своєї автентичної кухні.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.