Метеостанція Kestrel 5700X Elite Applied Ballistics & Bluetooth. Колір - TAN (пісочний) (1451-10023)

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Питання
0
Нет в наличии
Немає в наявності
Код товару: 1451-10023
Виробник: Kestrel 
Відгуки: 0
66 800.00грн.
Характеристики: (Дивитись усі)
Артикул виробника
0857XALTANM
Виробник
Kestrel 
Модель
Kestrel 5700 Elite 
Країна походження
США 
Гарантія
12 місяців
Опис

Новий Kestrel 5700 Elite Weather Meter із прикладною балістикою є оновленою версією від Discontinued Kestrel 4500 Applied Ballistics Meter. Вибравши модель Bluetooth Kestrel LINK (Bluetooth), завантажте програму Kistrel LiNK Ballistics на свій смартфон, введіть налаштування, що відповідають параметрам вашої зброї/боєприпасів до калькулятора. Нові вимірювачі Kestrel з Bluetooth включають програмне забезпечення, необхідне для бездротового зв'язку на відстані до 100 футів (стіни та інші перешкоди впливатимуть на цей діапазон). У моделі без опції LINK ви можете завантажити все за допомогою Mac/PC версії Profile Loader, використовуючи USB кабель. Прикладний балістичний вимірювач Kestrel поєднує складні функції контролю навколишнього середовища з інформацією про балістику на дальній відстані в одному ручному пристрої. Вбудоване програмне забезпечення Applied Ballistics надає всі наступні можливості:

– Точна та надійна бібліотека Litz G1 та G7 BC (понад 225 куль) посилається на балістичні коефіцієнти (BC).

– Користувацьке моделювання кривої опору; корисне у залученні цілей понад надзвукового діапазону кулі.

– Функція балістичного калібрування (truing).

– Програмне забезпечення PC Loader дозволяє створювати профілі вогнепальної зброї на вашому комп'ютері та передавати їх за допомогою USB кабелю або через Bluetooth.

З програмним забезпеченням прикладної балістики користувачі можуть навчати метеорологічний прилад Kestrel Shooters Weather Appliance для відповідності конкретній гвинтівці, заснованій на спостережуваних впливах на великій відстані, з функцією калібрування балістики, яка пропонує ще більш точні точки даних для користувачів, на які можна покластися. Вимірник погоди Kestrel Shooter з прикладною балістикою дозволяє користувачам вибирати або балістичні коефіцієнти G1, або G7, або бути більш конкретними і вибирати з цілої бібліотеки прикладних балістичних кривих користувачів для більш ніж 200 куль.

Kestrel 5700 Elite Weather Meter з прикладною балістикою із вбудованою технологією Bluetooth® забезпечує максимальну переносимість та точність даних навколишнього середовища. Тепер як дані в реальному часі, так і зареєстровані дані можуть передаватися бездротовою мережею і автоматично на MAC/ПК або смартфон. iPhone також підключається через LiNK Finder BushNell CONX Range Finder, де ви можете переглядати результати від AB Kestrel прямо на Range Finder. З вбудованою опцією LiNK з'являються додаткові можливості (порівняно із завантаженням даних через кабель USB). З LiNK можете завантажувати криві, що настроюються зі свого телефону, у випадку, коли у вас є кілька типів боєприпасів для однієї гвинтівки і потрібно ввести абсолютно нові дані для кожного типу боєприпасів.

Особливості Kestrel Elite Weather Meter з Applied Ballistic:

– Bluetooth LINK працює на смартфонах з Mobiel / Android / IOS.

– Живлення від 1 акумулятора AA (замість 2 AAA). Покращена ергономіка відсіку для елементів живлення, що дозволяє використовувати одну батарею або акумулятор AA (замість 2 AAA).

– Кришка батареї знаходиться в задній частині, приймач батареї відділений від материнської плати, що захистить її, якщо батарея протікає.

– Покращений екран з високою роздільною здатністю для комфортного зчитування показань за будь-якого освітлення (навіть під променями сонячного світла), покращений показник контрасту інформації, що відображається на ньому.

– Інтуїтивна навігація.

– Декілька мов: англійська, французька, німецька, іспанська.

– Стійке до подряпин скло. Спеціальне полікарбонатне покриття дисплея запобігає появі подряпин та інших пошкоджень, поява яких може ускладнювати читання інформації з екрану метеостанції у процесі її експлуатації.

– Метеостанція має дворежимне підсвічування дисплея  — Red (NV  — Night Vision) і White backlights. Дворежимне підсвічування дисплея: RED  — підсвічування зі спеціальним оптичним фільтром (NV  — Night Vision), що зменшує рівень яскравості дисплея в синьому та зеленому спектрах до оптимальних значень, для читання в умовах темряви; White backlights – яскраве підсвічування зеленого спектру, що пригнічує відблиски та можливий «засвіт» дисплея при прямому попаданні на нього сонячних променів.

– Функція використання розширеного алгоритму прикладної балістики G1/G7, використовує прикладну балістичну кульову бібліотеку користувацьких моделей, точне вимірювання профілю опору кулі, включає поправки аеродинамічного стрибка, *Spin Drift (не було в попередніх серіях Kestrel) та ефекту Коріоліса для досягнення точних даних.

– Вбудована бібліотека Litz із балістичними коефіцієнтами.

– AB Kestrel поставляється з численними попередньо завантаженими моделями опору, але не з цілими профілями зброї/боєприпасів, іншими словами, ви повинні створити свій профіль зброї, але при моделюванні боєприпасів ви можете вибрати зі списку куль (дані балістичних коефіцієнтів для більш ніж 225 далекобійних куль ).

– Розширені функції включають карту діапазону, що налаштовується, і розширену таблицю даних балістики, а також сховище до 16 профілів рушниць і куль та 5 збережених цілей.

– Збереження до 15 параметрів довкілля.

– Вбудована функція Muzzle Velocity Truing дозволяє точно виміряти швидкість кулі без додаткового використання хронографа.

– Вибір одиниць виміру (мілрадіани, справжні МОА, стрілецькі МОА, або клацання барабана введення поправок) дозволяє працювати з будь-якою зброєю та прицілом.

– Метеостанції з підтримкою LiNK (тільки для моделей з Bluetooth модулем) можуть бути з'єднані з лазерними далекомірами, сумісними з LiNK, такими як Bushnell Elite 1 Mile CONX, забезпечує бездротовий зв'язок з мобільними пристроями та комп'ютерами для безпосередньої інтеграції даних про мішені та балістичні рішення.

Характеристики метеостанції Kestrel 5-го покоління:

– Барометричний тиск.

– Регулювання кута.

– Тенденція зміни тиску.

– Висота над рівнем моря.

– Відносна вологість.

– Індекс теплової напруги (показник ймовірності теплового стресу).

– Точка роси (час випадання роси).

– Температура по змоченому термометру – термодинамічна межа зниження температури.

– Атмосферна щільність.

– Наведена температура (Wind Chill, охолодження вітром).

– Температура повітря, води та снігу.

– Поточна, середня та максимальна швидкість пориву вітру, напрямок, поперечний вітер, зустрічний / Tailwind вітер.

– Час та дата.

– Автоматичне збереження вимірювань, навіть коли пристрій вимкнено.

– Розширений функціонал сховища даних, що дозволяє реєструвати мінімальні, максимальні та середні значення, а також інтерпретувати обраний масив таких даних у вигляді діаграми або динамічного графіка тенденції (графік тренду з хронологічними даними). Максимальний об’єм сховища даних дозволяє реєструвати вибрані користувачем вимірювання для відображення 10000 значень одночасно.

– Ударостійкий (перевірений на відповідність стандартам MIL-STD-810G), пилозахисний та водонепроникний (герметичний за стандартами IP67) корпус має позитивну плавучість.

– Передача даних на мобільний пристрій за допомогою водонепроникного кабелю USB (придбається окремо).

– Комплект: захисний чохол, шийний ремінець та літієва батарея AA (середній термін служби 400 годин), сертифікат відповідності (з повною специфікацією), інструкція з експлуатації.

– 5-річна гарантія.

Декілька факторів, які потрібно враховувати при виборі 5700 Elite проти 5700 Sportsman:

– Sportsman має функцію *Spin Drift тому G1 і G7 хороші, але він не обчислює криві падіння, тому при стрільбі на великі відстані (Transonic & Subsonic / більше 1000 ярдів) буде потрібне більш тонке налаштування.

– Завдяки придбаному оновленню прошивки, Kestrel Sportsman може бути перетворений на повну Kestrel Elite з більш досконалим набором екстремальних довгохвильових функцій. Ви можете оновити Sportsman до Elite зі свого комп'ютера, але не безпосередньо з програми (вартість становить 190 доларів). Є 3 варіанти; 1) З вбудованою опцією LiNK придбати Dongle, а потім придбати завантажену прошивку; 2) придбати кабель, потім придбати завантажену прошивку; 3) відправити його до Nielsen-Kellerman США (час повороту може зайняти до 10 днів після його доставки).

– У той час як Sportsman має тільки 3 комбінації зброї / боєприпасів одразу, використовуючи ваш смартфон або ПК, програма Kestrel LiNK Ballistics дозволяє легко перемикатися або виходити.

*Spin Drift  — відхилення внаслідок одночасного впливу на кулю обертального руху, що надає їй стійке положення в польоті, і опору повітря, що прагне перекинути кулю головною частиною назад. Відхилення, яке створюється гіроскопічним рухом кулі  — деривація, ефект якого помітний і повинен бути врахований при стрільбі на дистанції понад 500 ярдів.


Модель Kestrel 5700X Elite оснащена більш потужним процесором, що значно прискорює обробку метеоданих і роботу балістичного калькулятора. Особливо помітно це вдосконалення під час роботи з цілями на далеких дистанціях. Бібліотека Litz збільшена до 400-т куль.

Характеристики
Артикул виробника
0857XALTANM
Виробник
Kestrel 
Модель
Kestrel 5700 Elite 
Країна походження
США 
Гарантія
12 місяців
Місткість, m/Ah
1xAA 
Підсвічування дисплея
Так 
Розміри, ДхШхВ
127х45х28 мм 
Діапазон температур
від -10 до + 55C 
Маса, г
121 
Колір
Пісочний 
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

У той же день при замовленні до 12:00
Сплачуйте швидко та зручно
Тільки оригінальна продукція
Метеостанція Kestrel 5700X Elite Applied Ballistics & Bluetooth. Колір - TAN (пісочний) (1451-10023)
66 800.00грн.
Схожі товари
Флюгер Kestrel для метеостанції 5-го покоління
В наявності
Колесо поправок для оптичного прицілу
В наявності
Швидка доставка Швидка доставка
Доставка товару за 1-2 дня по всій країні
Гарантія якості Гарантія якості
Тільки оригінальні товари від виробника
Зручна оплата Зручна оплата
Обрыть звучний вариант оплати Вашего замовлення
Купівля в кредіт Купівля в кредіт
Можлива оплата товара (заказ) в кредіт